• تاریخ انتشار : 1400/01/22 - 12:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 477
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

هشتاد و هفتمین نشست کمیته بحران کووید19 بیمارستان سینا برگزار شد

دکتر محمد طالب­ پور، رئیس بیمارستان سینا گفت: این بیمارستان پای صیانت از سلامت بیماران ایستاده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، نشست کمیته بحران کووید 19 بیمارستان سینا، طبق روال هر هفته، شنبه 21 فروردین ماه سال 1400 برگزار شد.

در ابتدای جلسه گزارشی از آمار هفته پنجاه و نهم بیماران مبتلا به کووید بیمارستان سینا مطرح شد.

دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا بیان داشت: یکسال و اندی از شیوع بیماری کووید 19 می­گذرد و این موضوع سبب ایجاد خستگی و افسردگی در کادر درمان شده است، اما آنچه که اهمیت دارد تقویت روحیه در همکاران است و در این زمینه باید به هم کمک کنیم تا مانند روزهای اول بتوانیم در مقابل بیماری ایستادگی کنیم.

وی در ادامه افزود: باید در نظر داشته باشیم که نباید بیماران مبتلا به کرونا را مقصر دانست، بلکه درصد بسیاری از این بیماران بر اثر بی­ مبالاتی دیگران مبتلا شده اند.

دکتر طالب ­پور، همچنین تصریح کرد: سختی موج چهارم غیر قابل پیش بینی است و آنچه که اهمیت پیدا می­کند این است که ما به عنوان کادر درمان باید ایستادگی کنیم. با توافق دانشگاه در بیمارستان سینا 141 تخت برای بیماران مبتلا به کرونا در نظر گرفته شده است که شامل 4 بخش عمومی و 2 ای سی یو و 1 بخش اورژانس است.

رئیس بیمارستان سینا در ادامه گفت: ما در حال گذراندن سخت ترین دوران با بهترین مدیریت از لحاظ پزشکی، پرستاری و لجستیکی هستیم و سیاست این مرکز، حفظ حرمت بیماران است حتی اگر بیمارستان در این راستا ضرر نیز کند باز هم پای صیانت از سلامت بیماران خواهد ایستاد.

وی همچنین در خصوص نحوه درمان بیماران غیر مبتلا به کووید گفت: ساختمان شماره 5 بیمارستان سینا به عنوان، فضای درمانی پاک برای بیماران غیر مبتلا به کووید در نظر گرفته شده است. با توجه به این مطلب که در سطح شهر بیماران بسیاری هستند که بر اثر تروما و برخی از حوادث و بیماری ها، نیازمند به کمک هستند باید این 2 جبهه در کنار هم مدیریت شوند.

دکتر طالب ­پور همچنین بیان داشت: سیاست بیمارستان بر این موضوع استوار است که از استادان غیر مرتبط برای درمان بیماران مبتلا به کووید استفاده نشود و آن عزیزان بر اساس ظرفیت و سهمیه موجود به درمان بیماران بدحال بپردازند و آموزش های مورد نظر خود را به فلوشیپ ها و دستیاران ارائه دهند.
سوریا بابایی، مدیر پرستاری ضمن بیان خداقوت به همکاران گفت: در بیمارستان از 8 فروردین ماه بخش کووید2 و از 17فروردین بخش کووید3 بازگشایی شد و در حال بازگشایی بخش کووید4 نیز هستیم. وی در خصوص بیماران غیر مبتلا به کووید گفت؛ کار بخش اورژانس غیر کووید مانند گذشته در حال انجام است و روزانه به طور میانگین در حدود 70 تا 80 بیمار غیر کووید به این بخش مراجعه دارند و تحت درمان قرار می گیرند.

دکتر آذر حدادی، استاد بیماری های عفونی بیمارستان سینا، بیان داشت: اگر کسی واکسینه شده و سپس آزمایش داده و جواب آزمایش مثبت اعلام شد، جواب آزمایش به واکسینه شدن مرتبط نیست و الزام واکسینه شدن استعلاجی رفتن نیست. وقتی که 2 دوز واکسن زده شود، بعد از گذشت 2 هفته از تزریق واکسن می توان به تاثیر آن اعتماد کرد. هیچ واکسنی وجود ندارد که صد در صد موثر باشد بنابراین زدن واکسن به معنی عدم ابتلا به کرونا نیست پس بعد از تزریق واکسن نیز رعایت شیوه نامه های بهداشتی الزامی است.

دکتر احمد سلیم زاده، رئیس بخش داخلی بیمارستان سینا، بر آموزش دستیاران و دانشجویان در دوران شیوع کووید19 تاکید کرد.

  • گروه خبری : بیمارستان سینا,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 172024
رضا  آسیابی
تهیه کننده:

رضا آسیابی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *